PADDLA KANOT PÅ RONNEBYÅN!

Längs Ronnebyån hittar du tre stationer med kanoter och utrustning:

Hovmantorp, Tjädersdal och Karlsnäsgården.

Vid alla tre kan du paddla i bara några timmar eller en hel dag! Vill du paddla mer än det? Starta ditt äventyr i Hovmantorp och paddla hela ån eller starta i Tjädersdal och paddla halva ån till Karlsnäsgården! 

Hovmantorp


3h / 1 dag / 1 dygn/ Vecka


I Hovmantorp på Götaskratts Camping hittar du 6 stycken kanoter. Här kan du hyra i några timmar eller en heldag om du vill utforska Rottnen, en av traktens största sjöar. Eller så vill du kanske utforska Ronnebyån? Då kan du hyra kanot i flera dagar och paddla hela Ronnebyån till Karlsnäsgården på 5-7 dagar!

Hovmantorp

Gökaskratts Camping

Tjädersdal


3h / 1 dag / 1 dygn/ Vecka


I Tjädersdal på Hikers Sweden Camping hittar du 6 stycken kanoter. Härifrån kan du paddla till Korrö för äta en glass och samtidigt upptäcka en av de finaste delar av Ronnebyån.

Eller börja ditt flerdagsäventyr här och paddla från Tjädersdal till Karlsnäsgården på ungefär 2 - 3 dagar! 

Tjädersdal

Hikers Sweden Camping

Karlsnäsgården


3h / 1 dag


I Karlsnäsgården har vi en station som under hela sommaren är bemannad på morgonen och förmiddagen. Här kan du hyra kanot några timmar eller en hel dag och uppleva härliga naturen vid Rödlången!

Här har vi även enkelkajaker, trippelkajaker och SUP brädor! Något för alla alltså! 

Karlsnäsgården

Planera Din Paddling

Har du bokat din kanot och vill veta var du kan övernatta? Eller fundera du om du vill paddla hela eller halva ön och vill veta mer om vad som finns längs Ronnebyån innan du bestämmer dig?


Läs mer om alla tältplatser på vägen, om fiske och allemansrätten och förbered dig för ditt kanotäventyr på Ronnnebyån!

Vill du startar ditt äventyr vid ett annat ställe?

Önskar du startar vid ett annat ställe längs Ronnebyån? Vi erbjuder även en del start från andra ställen längs ån!

Vid dessa ställen har vi inga kanoter redo men istället behöver det bokas transport av kanoter innan. Alla bokningar som inkluderar transport granskas separat av oss för att se om transporten är möjlig vid önskad tidpunkt. Läs mer om vilka startpunkter vi har längs ån och gör en bokningsförfrågan!

unsplash